Şirket Kaşesi Baskı Yerleri ve Fiyatları

Şirket Cep Kaşesi

Kaşe Nedir? Neden Kullanılmalıdır?
Kaşe, satış yapan bir şirketin kullandığı, fatura bilgilerine dayalı olarak ayrıntılı şirket bilgilerini içeren ve satıcı şirketi yasal olarak tanımlamayı amaçlayan bir damga ve mühür türüdür. Kaşeler farklı renklerde (örneğin mavi, siyah, lacivert, kırmızı) yapılabileceği gibi genel olarak düz siyah kaşeler de yapılabilir. 


Şirket kaşesi baskı yerleri ve fiyatları iki türlüdür. Biri otomatik damga, diğeri manuel damgadır. Otomatik damgalar, mürekkebini keçe damganın mürekkep haznesini tutan aynı keçe odasından yeniler. Öte yandan manuel damga, ek bir mürekkep deliği olması gereken metal bir damgadır. Her ikisinin fiyatı da cep yakmayan türdendir.

Kaşe Kullanmanın Amacı
 Türkiye'deki alış ve satışlarda fatura bilgilerinin detaylarını doğrulamak için firma yetkilileri faturayı kaşeleyip imzalar. Faturalarda şirket bilgisi bulunsun veya bulunmasın, tüm fatura türleri için kaşe bilgisi zorunludur. Bu nedenle firmalar kendi kaşelerini yaptırarak ve faturayı o kaşe ile kaşeleyerek firmalarının hizmeti kendilerinin ürettiğini yasal olarak tasdik etmektedirler. 

Kaşe Hangi Bilgileri İçerir?

 Numaralı damgada olması gereken bilgiler; 

  •  Firma adı 
  •  Firma adresi 
  •  İşyeri sicil numarası 
  •  Vergi dairesi 
  •  Vergi dairesi 

Tüm bilgiler kaşe üzerinde okunaklı olmalıdır.

Kaşe Ve İmza Ne İçin Kullanılır?

 Fatura, satılan bir ürünün satışını kanıtlayan resmi bir belgedir. Bu resmi belgenin doğru kişiler tarafından hazırlandığı ve doğru verilerle kesildiğinin teyidi bir kaşe ve imza ile birlikte gelir. Ayrıca şirket yetkilisinin her türlü mesleki konularda kullanması zorunludur. Örneğin, banka, devlet kurumları vb. Ticari işlemlerde şirket  kaşesi ve imzası birlikte kullanılmalıdır. 

Şirketler ve İşletme Kaşeleri


Şirketlerin ve işletmelerin belgeler üzerinde doğru bilgilere sahip olmalarını ve her belgeyi tekrar tekrar düzenleyip yeniden yazmaktan kaçınmalarını sağlayan sistematik bir damga sistemidir. Kaşelerde firma ve ticaret unvanı, adres bilgileri, vergi numarası ve vergi dairesi ve telefon numaraları gibi bilgiler yer alır. Şirket kaşesi baskı yerleri ve fiyatları her şirket sahibinin bilmesi gereken bir konudur. Kaşe imalatı yapan firmamız siparişinizi hemen değerlendirerek kurumsal ve ticari kaşeleri istediğiniz özelliklerde üreterek adresinize kargolayacaktır.

Ticari ve şirket kaşeleri genellikle fatura ve resmi evrakların üzerinde kullanıldığı için standart ölçülerde üretilmektedir.

 Kaşe Fiyatları Yüksek Mi? 
Kaşe fiyatları yüksek değildir. Bir kaşe, seçiminize bağlı olarak oldukça ucuz olabilir veya ortalama bir fiyata sahip olabilir. Şirket kaşesi baskı yerleri ve fiyatları istenilen kaşeye göre değişebilir.
 
 Hangi Şirketler Kaşe Yapar? 

 Şahıs şirketleri, anonim şirketler, Türk Ticaret Kanunu'nda yer alan her türlü şirket kaşesini düzenlemek zorundadır. Bu tür firmalara kaşe yapan ve satan yerler ise matbaa firmalarıdır. Şirket kaşesi baskı yerleri ve fiyatları şirket açmayı düşünen tüm girişimciler için merak konusu olmuştur.


Şirket kaşesi baskı yerleri ve fiyatları Kurumsal Teknoloji Kullanımı ve Kurumsal Markalaşma ile ilgilenenlerin çağıdır. Kaşe konusunda firmamızdan en iyi ve hızlı hizmeti alabilirsiniz.

Kaşe Siparişi 
 Kaşe üretimi yapan firmamızı arayabilir veya firmamızdan istediğiniz özelliklerde sipariş verebilirsiniz. Bize şirketiniz hakkında bilgi vermeniz yeterlidir. Biz de sizler için en uygun Şirket kaşesi baskı yerleri ve fiyatları ile alakalı sipariş oluşturmaktayız. Gelen siparişleri bir gün içerisinde işleme alıp adresinize gönderiyoruz. Firma ve iş kaşelerinin yazı kısımlarında kauçuk malzeme kullanarak dayanıklılığı arttırıyoruz. İş ve kurum kaşeleri  ve  diğer kaşeler için online sipariş sistemimizi kullanabilirsiniz.

Şirket kaşesi baskı yerleri ve fiyatları pek çok şirket için önemli bir konudur. Tüm eğitim kurumlarının ihtiyacı olan kurum kaşesi, iş kaşesi, isim kaşesi, tarih kaşesi, doktor kaşesi, öğretmen kaşesi gibi her türlü pulları üretmekteyiz. Kişisel ve şirket bilgileriniz tarafımıza ulaştıktan sonra kaşe üzerinde olması gereken bilgiler belirlenir ve uzman  kaşe tasarım ekibimiz ile kaşeniz en hızlı şekilde tamamlanır.

Etiketler: Şirket Kaşesi,Şirket Kaşesi Fiyatları,Şirket Kaşesi Baskı Yerleri
Mart 06, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR